ua en ru

Прикордонники виявили на кордоні з Росією танкові запчастини

Прикордонники виявили на кордоні з Росією танкові запчастини Фото: танкові прожектори виявили на кордоні з РФ (прес-центр ДПСУ)

У багажному відділені рейсового автобуса виявили 2 танкові прожектори типу "Луна"

Товари військового призначення виявили сьогодні, 18 червня 2017 року, вранці в пункті пропуску "Сеньківка" прикордонники Чернігівського загону на кордоні з Росією. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що пакунок із товаром виявили у рейсовому автобусі, який прибув на в’їзд в Україну та прямував із РФ.

"Під час здійснення огляду транспортного засобу прикордонний наряд спільно зі співробітником митного поста виявили в багажному відділені автобуса 2 танкові прожектори типу "Луна". Із пояснень водія автобуса стало відомо, що передачу, яку він отримав у м. Санкт-Петербург від невідомої особи, повинні були забрати в одному з українських міст. Наразі вантаж вилучено", - йдеться в повідомленні.

До Управління Служби безпеки України в Чернігівській області направлено повідомлення для внесення в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 333 Кримінального кодексу (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю).

altaltaltalt
Фото: запчастини до танку на кордоні з РФ (прес-центр ДПСУ)

Нагадаємо, раніше прикордонники затримали громадянин Білорусі, який намагався ввезти в Україну боєприпаси.