ua en ru

Прикордонники виявили 43 IРhone X в аеропорту Одеси

Прикордонники виявили 43 IРhone X в аеропорту Одеси Фото: прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

Попередня вартість телефонів оцінюється у 1,28 млн гривень

У понеділок, 6 листопада 2017 року, в аеропорту Одеси спільною групою у складі прикордонників, представників Служби безпеки України та митниці не допущено переміщення 43 iPhone X без належного оформлення. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

"Під час оформлення пасажирів рейсом "Стамбул-Одеса" у громадянина України в сумці було виявлено мобільні телефони Apple iPhone X у кількості 43 штук та 25 чохлів до них. Телефони вилучено для прийняття правового рішення. Попередня сума їх оцінки склала 1 мільйон 280 тисяч гривень", - сказано у повідомленні.

Прикордонники виявили 43 IРhone X в аеропорту ОдесиПрикордонники виявили 43 IРhone X в аеропорту ОдесиПрикордонники виявили 43 IРhone X в аеропорту ОдесиПрикордонники виявили 43 IРhone X в аеропорту Одеси
Фото: в аеропорту Одеси виявлені iPhone X без належного оформлення

Нагадаємо, наприкінці вересня працівники Державної фіскальної служби України в аеропорту "Бориспіль" вилучили 21 мобільний телефон iPhone 8, який незаконно переміщували через митний кордон України.

Так, громадянин України, який прилетів з США транзитом через Німеччину, намагався ввезти 11 мобільних телефонів iPhone 8 Plus і 10 мобільних телефонів iPhone 8 з порушенням митних правил.