ua en ru

Погоня в Одесі: невідомі збили поліцейського

Погоня в Одесі: невідомі збили поліцейського Фото: погоня в Одесі

Весь особовий склад поліції Одеського регіону відправлений на пошук зловмисників

В Одесі група зловмисників, намагаючись втікти від поліції, застосувала зброю і збила одного з правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба обласної Національної поліції.

Відзначається, що біля одного з торгових центрів співробітники поліції помітили підозрілих молодих людей, які займалися крадіжками.

"Побачивши поліцейських, правопорушники сіли в автомобіль і намагалися втекти. Правоохоронці почали переслідування. Під час погоні обидва автомобілі потрапили в затор, де поліцейські намагалися затримати зловмисників", - розповіли в поліції.

При спробі підійти до автомобіля водій скоїв наїзд на 32-річного бійця спецпідрозділу поліції і протягнув його 5 метрів. У цей момент його напарник, зорієнтувавшись у ситуації, застосував табельну зброю.

"Враховуючи те, що навколо знаходяться інші громадяни, і щоб не наражати їх на небезпеку, поліцейський не став стріляти у зловмисників, а зробив два попереджувальних постріли в повітря", - додали в поліції.

В даний час проводяться розшукові заходи. На пошук автомобіля і зловмисників орієнтований весь особовий склад поліції Одеського регіону.

Постраждалий поліцейський з травмами різного ступеня тяжкості доставлений в лікарню.

Нагадаємо, в Одесі між ветераном АТО і колишнім заступником прокурора Одеської області сталася перестрілка.