ua en ru

Погода в Україні: синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах 8 березня

Погода в Україні: синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах 8 березня Фото: 8 березня на дорогах ожеледиця (Pixabey)

На дорогах України очікується туман, видимість становитиме 200-500 м

Протягом четверга, 8 березня, майже по всій території України на дорогах очікується ожеледиця. Про це йдеться у повідомленні "Укравтодору" у Facebook.

"За повідомленням Гідрометцентру, 8 березня на дорогах країни, крім південної частини, ожеледиця, вночі та вранці туман, видимість 200-500 м", - повідомляє "Укравтодор".

Зазначається, що також у північних, східних та більшості центральних областей очікується ожеледь. У східних областях місцями прогнозується налипання мокрого снігу.

БУДЬТЕ УВАЖНІ - 8 БЕРЕЗНЯ на дорогах ОЖЕЛЕДИЦЯ За повідомленням Гідрометцентру, 8 березня на дорогах країни, крім півде...

Опубліковано Укравтодор 7 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше синоптики попередили про ожеледицю і туман на дорогах України протягом доби, у середу 7 березня. Видимість становитиме 200-500 м. Йдеться про Житомирську, Київську, Чернігівську, Сумську, Вінницьку, Черкаську, Полтавську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Харківську, Луганську та Донецьку області.

Зазначимо, що у зв'язку з негодою у Києві громадський транспорт курсує з відхиленням від графіка руху.