ua en ru

Погода на сьогодні: в Україні мінлива хмарність, місцями дощі з грозами, температура до +27

Погода на сьогодні: в Україні мінлива хмарність, місцями дощі з грозами, температура до +27 Фото: погода на сьогодні (Pixabey)

У Києві вдень від +21 до +23

Погода на сьогодні: 6 липня 2017 переважно на всій території України очікується мінлива хмарність, у деяких областях - дощі з грозами, температура повітря вдень становитиме від +20 до +27. Про це повідомляє Гідрометцентр при Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Прогноз погоди в регіонах на сьогодні

За прогнозами українських синоптиків, на сході України очікується мінлива хмарність, температура повітря вдень становитиме від +22 до +24. У центральних областях України переважно хмарно, в Кіровоградській і Вінницькій областях очікуються дощі з грозами, вдень температура повітря становитиме від +22 до +24. На півдні країни прогнозуються дощі з грозами, вдень від +25 до +27. У Криму мінлива хмарність, температура від +25 до +27.

На заході України очікується мінлива хмарність, вдень прогнозують температуру від +22 до +24. На півночі також очікуються мінлива хмарність, денна температура становитиме від +20 до +24.

Погода у Києві на сьогодні

сьогодні В Києві очікується мінлива хмарність, температура повітря вдень від +21 до +23, вночі від +11 до +13. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

Погода на сьогодні: в Україні мінлива хмарність, місцями дощі з грозами, температура до +27Фото: погода на сьогодні