ua en ru

Погода в Києві: синоптики зробили прогноз на завтра

Погода в Києві: синоптики зробили прогноз на завтра Фото: погода (Віталій Носач, РБК-Україна)

20 грудня в столиці очікується невеликий сніг

У Києві завтра, 20 грудня, синоптики прогнозують невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"У середу, 20 грудня, в столиці очікується невеликий сніг, на дорогах ожеледиця", - йдеться в повідомленні.

За даними українських синоптиків, 20 грудня очікується хмарна погода. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від -2 до -4 градусів.

В Укргідрометцентрі повідомили, що 21 грудня істотних опадів не очікується, а 22 грудня - невеликий сніг, на дорогах ожеледиця.

"Враховуючи погодні умови, Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА рекомендує дотримуватися порад у разі виникнення ожеледиці на дорогах і пішохідних зонах міста", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, из-через негоду в Києві аеропорти "Бориспіль" і "Жуляни" працюють з обмеженнями. Крім того, у Києві транспорт курсуватиме без розкладу. 19 грудня з початку руху транспорту для автобусів, тролейбусів, трамваїв введено оперативне положення №3 - курсування без дотримання розкладу у зв'язку з погіршенням погодних умов та ускладненим рухом.