ua en ru

Погода у Києві: синоптики попереджають про морози та ожеледицю на дорогах

Погода у Києві: синоптики попереджають про морози та ожеледицю на дорогах Фото: у Києві очікується зниження температури повітря (РБК-Україна)

25 лютого температура повітря вночі опуститься до 14-16 градусів морозу

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов у Києві цього тижня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"На цьому тижні в столиці очікується зниження температури повітря до 16 градусів морозу вночі. Так, 21 лютого в Києві буде хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, температура вночі 6-8 градусів, вдень 2-4 градуси морозу", - йдеться у повідомленні.

Крім того, 22 та 23 лютого у Києві очікується мінлива хмарність, а вдень у п’ятницю прогнозують невеликий сніг. На дорогах місцями очікується ожеледиця, вітер східний, 3-8 м/с, температура вночі опуститься до 10 градусів морозу, вдень 5-7 градусів морозу.

"24 лютого синоптики прогнозують помірний сніг, температуру вночі 9-11 градусів морозу, вдень 6-8 градусів морозу. 25 лютого очікується невеликий сніг; температура вночі 14-16 градусів, вдень близько 10 градусів морозу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах Києва 20-22 лютого 2018 року.