ua en ru

Потяг з тілами загиблих пасажирів Boeing 777 прибув до Харкова, - ЗМІ

Потяг з вагонами-рефрежираторами, у яких знаходяться тіла жертв аварії літака Boeing 777 "Малайзійських авіаліній" на Донбасі, прибув до Харкова. Про це повідомляє "Міський дозор".

Склад із чотирьох вагонів-рефрижераторів і звичайного пасажирського вагона з написом "Донецьк-Москва" прибув на вокзал "Харків-Балашовський" о 11:20.

За інформацією поінформованого джерела видання, зараз поїзд збираються перегнати на територію заводу ім. Малишева, який має у своєму розпорядженні окрему залізничну гілку. Там тіла перевантажать у спеціально привезене устаткування з Нідерландів.

Потяг з тілами загиблих пасажирів Boeing 777 прибув до Харкова, - ЗМІ

(Фото: "Міський дозор")

Раніше в Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомляли, що від початку пошукових робіт на місці аварії літака були знайдені тіла 282 загиблих і 87 фрагментів, які належать 16 тілам загиблих.

Всі останки були завантажені до вагонів-рефрижераторів на залізничній станції Торез і о 19:00 21 липня відправлені до міста Донецьк. З Донецька склад виїхав о 3:10 22 липня. За наявною інформацією, тіла людей не планується перевантажувати в літак для відправки до Нідерландів відразу після прибуття поїзда до Харкова.