ua en ru

Підрозділи кіберполіції отримали 194 одиниці спеціалізованої техніки

Підрозділи кіберполіції отримали 194 одиниці спеціалізованої техніки Фото: хакер (Pixabаy)

Передача спеціалізованої техніки відбулася в рамках проекту "Розвиток можливостей кіберполіції"

Представники координації проектів ОБСЄ в Україні сьогодні, 19 липня, передали підрозділам кіберполіції Національної поліції України 194 одиниці спеціалізованої техніки. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Повідомляється, що передача спеціалізованої техніки відбулася в рамках проекту "Розвиток можливостей кіберполіції".

"Ми дякуємо іноземним партнерам за підтримку, яку вони нам надають. І сьогодні ми заявляємо про черговий етап нашого співробітництва, про передачу спеціального цифрового обладнання для кіберполіції", - заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Голова Національної поліції Сергій Князєв зазначив, що надана техніка дозволить швидше реагувати на кібератаки і запропонував фахівцям з закордону стати викладачами для майбутніх поліцейських.

Зазначено, що з вересня 2016 року, на базі Харківського національного університету внутрішніх справ, працівники Департаменту кіберполіції проходили курси з підвищення кваліфікації. Курсантам закінчили 760-годинне навчання і витримати 4 місячний курс підготовки.

Посол Великобританії Джудіт Гоф зазначила, що 186 представників кіберполіції з гідністю пройшли всі навчання.

altaltaltalt

Фото: підрозділи кіберполіції Нацполіції України отримали 194 одиниці спеціалізованої техніки (http://mvs.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що департамент кіберполіції Національної поліції України опублікував рекомендації для запобігання нових масових хакерських атак.