ua en ru

Підозрюваний у вбивстві британського депутата психічно хворий

Підозрюваний у вбивстві британського депутата психічно хворий Фото: підозрюваний у нападі на британського депутата психічно хворий

Томас Мейр ніколи не виявляв інтересу до політики або референдуму ЄС

Підозрюваний у вбивстві депутата палати громад Великої Британії від Лейбористської партії Джоан Кокс Томас Мейр протягом тривалого часу страждав на психічне захворювання і не виявляв інтересу до політики. Про це повідомило видання The Daily Mail.

За інформацією газети, детективи під час допиту 52-річного підозрюваного намагалися з'ясувати, чи не була політична діяльність Кокс мотивом для її вбивства.


У відповідь Мейр повідомив, що його мучило почуття "соціальної ізоляції і відстороненості від суспільства", що виникло в результаті тривалого психічного захворювання.

Також повідомляється, що він кілька разів в тиждень працював волонтером у спецшколі.

За словами рідних і сусідів Мейра, він ніколи не виявляв ніякого інтересу до політики або референдуму ЄС.

Зведений брат підозрюваного підтвердив, що Мейр страждав від обсесивно-компульсивного розладу.

Єдиним свідченням його політичних пристрастей є те, що він числився в списку колишніх передплатників ультраправого журналу South African Patriot.

Нагадаємо, 16 червня 2016 року у Великій Британії була вбита депутат парламенту від Лейбористської партії Джоан Кокс, яка виступала проти виходу Британії з ЄС.