ua en ru

Справжність паспорта українця у формі ID-карти тепер можна перевірити за спецінформацією

Поліграфкомбінат "Україна" оприлюднив інформацію про захисні особливості паспорта громадянина України нового зразка, відповідно до якої можна перевірити справжність ID-карти. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Інформація доступна на сайті виробника документа в електронному вигляді.

Зокрема, в інформації про захисних особливості паспорта громадянина України нового зразка наведені 17 елементів захисту, які дозволяють перевірити достовірність ідентифікаційного документа без застосування додаткових експертних заходів.

Зазначені елементи захисту використовувалися виробником у відповідності з постановою КМУ від 25.03.2015 № 302 (із змінами), яким затверджено зразки та технічні описи нового паспорта громадянина України.

"Ми прагнемо відповідати міжнародним стандартам і робити для українців документи, як і захищеності яких вони будуть повністю впевнені. Інформація щодо захисних здібностів паспорта громадянина України нового зразка дозволить з легкістю переконатися в достовірності паспортного документа", - зазначив директор Поліграфкомбінату" Україна" Максим Степанов.