ua en ru

Під Дебальцевим члени дільничної комісії вночі потрапили під обстріл, - КВУ

Вночі 27 жовтня члени дільничної виборчої комісії №140884 (округ №53) під містом Дебальцеве (Донецька обл.) під час транспортування виборчої документації з Вуглегірська потрапили під обстріл.

Вночі 27 жовтня члени дільничної виборчої комісії №140884 (округ №53) під містом Дебальцеве (Донецька обл.) під час транспортування виборчої документації з Вуглегірська потрапили під обстріл. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Комітету виборців України.

Як повідомляється, інцидент стався близько 1:00 ночі.

"Нашу окружну комісію 23 жовтня перенесли в Краматорськ, саме тому членам ДВК №140884 необхідно було їхати через Дебальцеве. Після підрахунку голосів на дільниці вони вирішили невідкладно транспортувати документацію до нас. По дорозі їх машина потрапила під обстріл. На щастя, ніхто з членів комісії не постраждав. Для забезпечення безпеки членів ДВК, ми прийняли рішення щодо транспортування документації з Вуглегірська в ОВК тільки вдень", - повідомила секретар ОВК №53 Ірина Верченко.

У КВУ зазначили, що зараз всі члени цієї ДВК в безпеці. ОВК №53 опрацювала протоколи 3 з 12 ДВК, які були відкриті в окрузі.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Волновасі Донецької області робота окружної виборчої комісії №60 була припинена у зв'язку з початком бойових дій.