ua en ru

На Донбас відправили 20 nонн гуманітарної допомоги

Дружина Президента України Марина Порошенко в рамках благодійної акції "З теплом у серці" відправила третій "Теплий караван" з 20 тоннами гуманітарноъ допомоги для жителів територій Східної України, які постраждали від дій терористів, а також для військовослужбовців у зоні АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

"Теплий караван" з майже 20 тоннами вантажу відправився в супроводі ветеранів підрозділу антитерору "Альфа" від Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький Арсенал", який виступає організатором цієї благодійної акції", - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що вантаж складається одягу, білизни та посуду для постраждалих мирних жителів в Маріуполі; постільної білизни, засобів гігієни, зимового взуття, іграшок і дитячого харчування для вихованців Центру соціальної реабілітації дітей Добропільської міської ради Донецької області. А також p теплого одягу, взуття, спальних мішків і буржуйок для військових, які перебувають на передових блокпостах за маршрутом руху каравану.

Нагадаємо, 1 лютого заступник керівника інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий заявив, що в Маріуполь доставили 18 вантажівок української гуманітарної допомоги.