ua en ru

Площа пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі зменшилася до 400 кв. м, - Чечоткін

Площа пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі зменшилася до 400 кв. м, - Чечоткін Фото: голова ДСНС Микола Чечоткін розповів про ліквідацію вогню на Грибовицькому сміттєзвалищі

Гасіння незначних осередків продовжується

Площа пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі зменшилася з 5 тисяч до 400 метрів квадратних. Про це 9 червня в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" заявив голова ДСНС Микола Чечоткін.

"На цей час відкритих осередків вогню немає", - повідомив Чечоткін.

При цьому він зазначив, що 8 червня співробітники ДСНС, виходячи з тієї оперативної обстановки, яка склалася на сміттєзвалищі, вимушені були залучити два пожежних літаки.


"Вони працювали вчора цілий день, сьогодні цілий день працювали. Та площа, яка була від початку пожежі, - а це 5 тисяч метрів квадратних,- на сьогоднішній день і на цей час складає близько 400 метрів квадратних",- додав керівник ДСНС.

За його словами, до ліквідації пожежі була залучена авіація та іноземні сили, які здійснювали промивку сміття, що продовжують робити і дотепер.

"Здійснюється спостереження і поступово гасіння подальше цих незначних осередків, які знаходяться на площі близько 400 квадратн ж метрів", - зазначив Микола Чечоткін.

Нагадаємо, Порошенко виступив проти політизації проблеми з вивезенням сміття у Львові.