ua en ru

Пірло може стати помічником Манчіні в збірній Італії

Пірло може стати помічником Манчіні в збірній Італії Фото: Андреа Пірло (figc.it)

Це буде перший тренерський досвід для 38-річного італійця

Помічником Роберто Манчіні в разі призначення його головним тренером збірної Італії може стати Андреа Пірло. Про це повідомляє Calciomercato.com.

Манчіні в даний час є наставником пітерського "Зеніту", з яким його пов'язує довгостроковий контракт. За даними видання, дружина і юрист рульового "Зеніту" Сільвія Фортіні зустрілася з представниками Федерації футболу Італії (FIGC) і домовилася про контракт на два роки.

Якщо Пірло увійде до тренерського штабу Манчіні, це стане першим тренерським досвідом 38-річного італійця після завершення кар'єри гравця восени 2017 року.

Пірло більшу частину кар'єри виступав за "Мілан" (2001-2011 роки), з яким двічі виграв чемпіонат Італії, два рази переміг в Лізі чемпіонів.

Також він захищав кольори міланського "Інтера" (1998-2001), туринського "Ювентуса" (2011-2015), з яким чотири рази став чемпіоном Італії, а останні роки грав за "Нью-Йорк Сіті".

Нагадаємо, Пірло раніше повідомляв, що збирається організувати 21 травня прощальний матч на міланському стадіоні "Сан-Сіро". У поєдинку візьме участь колишній нападаючий "Мілана" і нинішній головний тренер збірної України Андрій Шевченко.