ua en ru

Пилипишин подав документи на реєстрацію у довиборах в ВР в округе №223 в Києві, - ЦВК

Вчора між 20:00 і 21:00 колись кандидат в народні депутати від Партії регіонів Віктор Пилипишин подав у Центральну виборчу комісію (ЦВК) документи, необхідні для реєстрації кандидатом у депутати по 223 округу в Києві. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі ЦВК.

Коментуючи інформацію про те, що нібито пан Пилипишин вже зареєстрований кандидатом у депутати, в прес-службі ЦВК повідомили: "Насправді пан Пилипишин вчора між 20 і 21 годинами тільки подав документи щодо майбутнього балотування. Тепер згідно з чинним законодавством, ЦВК має 5 днів на вивчення, розгляд цих документів і прийняття відповідного рішення. І саме таким чином все буде відбуватися надалі".

Також у прес-службі нагадали, що "граничний термін для реєстрації кандидата в народні депутати на підставі поданих документів, як пана Пилипишина, так і всіх інших претендентів на кандидатство - 19 листопада. Поки він тільки перебуває в статусі претендента на кандидатство в депутати".

Нагадаємо, під час парламентських виборів 2012 р. Віктор Пилипишин балотувався по 223 мажоритарному виборчому округу, в Києві, у Шевченківському районі столиці.

Зазначимо, кандидати в нардепи могли подати документи на реєстрацію до 24:00 14 листопада 2013 р.