ua en ru

Пилипишин починає формувати команду для Київради

Кандидат у народні депутати, який переміг у 223 виборчому окрузі (Шевченківський район, Київ) Віктор Пилипишин починає переговори з громадськими організаціями, щоб сформувати команду для Київради. Про це він повідомив на брифінгу.

«Багато хто не очікував цього результату у 223 окрузі. Суспільство показало політикам, що від брехні та обіцянок необхідно переходити до реальних справ», - сказав Пилипишин, додавши, що в Києві переміг не він, а здоровий глузд.

«Наша позиція - зробити Київ процвітаючим. Тому я закликаю всіх лідерів громадської думки, представників громадських організацій сісти за стіл переговорів, щоб сформувати команду для Київської міської ради і в цю скарбничку ми віддаємо свої голоси», - підкреслив він, закликавши активістів громадських організацій привести до влади в столиці не донецьких, а киян.

Пилипишин розповів, що перший законопроект, який він внесе до парламенту, в якості народного депутата буде закон «Про вибори мера Києва» та внесення змін до закону «Про столицю», що стосується перерозподілу фінансів між державним та міським бюджетом таким чином, щоб у бюджеті міста залишалося більше коштів.

«Необхідно відновити районні ради, ввести поняття місцевих податків для формування міського бюджету», - резюмував він.