ua en ru

Співачку Жанну Фріске поховають на Ніколо-Архангельському кладовищі

Співачку Жанну Фріске поховають на Ніколо-Архангельському кладовищі Фото: Жанна Фріске

Співачку поховають 19 червня

Російську артистку Жанну Фріске поховають в Москві на Ніколо-Архангельському кладовищі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на повідомлення батька співачки Володимира Фріске.

"Вона в комі три місяці лежала, ми просто не говорили. Швидше за все, на Ніколо-Архангельському будемо ховати", - заявив батько співачки.

При цьому близька подруга Фріске, співачка Ольга Орлова повідомила, що похорони відбудуться в четвер 18 червня.

Фріске стала відома широкій публіці в 1996 р., коли вона стала однією з вокалісток популярної групи "Блестящие". У 2003 р. Фріске почала сольну кар'єру і вже в 2005 р. випустила дебютний сольний альбом.

Також вона знялася в декількох фільмах: екранізаціях фантастичних романів Сергія Лук'яненка "Нічна варта" і "Денна варта", комедії "Про що говорять чоловіки" і детективі "Хто я?".

Нагадаємо, російська співачка, телеведуча і актриса померла в ніч з 15 на 16 червня 2015 р. на 41-му році життя від раку головного мозку. Фріске боролася з хворобою з 2013 р., незабаром після народження сина вона почала скаржитися на головні болі, медики діагностували у співачки гліобластому, неоперабельну пухлина головного мозку.

Співачка разом з цивільним чоловіком Дмитром Шепелєвим збиралися заснувати Фонд допомоги онкохворим.

Друзі та колеги співачки висловлюють співчуття у соцмережах з приводу смерті Фріске.