ua en ru

Петиція до Порошенка про призначення Тимошенко послом в Гондурас набрала 25 тис. голосів

Петиція до Порошенка про призначення Тимошенко послом в Гондурас набрала 25 тис. голосів Фото: Юлія Тимошенко

Прохання українців призначити Юлію Тимошенко послом в Гондурас все-таки дійде до Президента

Електронна петиція до Президента України Петра Порошенка з пропозицією призначити Юлію Тимошенко послом в Гондурас набрала більше 25 тис. підписів. Це випливає з даних, розміщених на сервісі петицій на сайті Президента.
Так, станом на 13:30 5 жовтня петиція зібрала 25015 підписів.

"У зв'язку з великим управлінським досвідом і необхідними знаннями у Тимошенко Юлії Володимирівни просимо вас призначити її послом в Гондурас", - йдеться в тексті петиції № №22/007786-еп.

Зазначимо, відповідно до порядку на розгляд глави держави буде подаватися електронна петиція, на підтримку якої зібрано не менше 25 000 підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня опублікування.

Нагадаємо, раніше петиція про зняття мандата нардепа за пропуски засідань ВР набрала більше 25 тис. підписів.

"Всі народні депутати обрані народом і вони повинні працювати кожен день для законотворчості! За пропуски пленарних засідань депутати повинні бути максимально покарані! Якщо всі будуть сидіти на своїх місцях, не буде ніякого кнопкодавства", - йдеться в тексті петиції.

Варто зазначити, що відповідно до порядку на розгляд глави держави буде подаватися електронна петиція, на підтримку якої зібрано не менше 25 000 підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня опублікування.