ua en ru

Пєсков спростував інформацію про народження дитини у Путіна

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков в п'ятницю, 13 березня, спростував чутки, що з'явилися у ряді ЗМІ, про те, що у російського президента народилася дитина, передає Forbes.

"Інформація про народження дитини у Володимира Путіна не відповідає дійсності", - заявив Пєсков.

"Планую звернутися до людей, у яких є гроші, з проханням організувати конкурс на кращу журналістську журавлину", - додав він.

При цьому швейцарське видання Blick зазначає, що у Путіна і російської спортсменки Аліни Кабаєвої народилася дівчинка. Повідомляється, що пара забронювала два номери в лікарні. Один для народження і другий для сім'ї та охоронців. Початок тижня номери були зайняті протягом декількох днів, тепер вони знову були вільні.

Нагадаємо, Путін не з'являвся на публіці з 6 березня. Останній раз він з'являвся перед журналістами 5 березня - в цей день він зустрічався з прем'єр-міністром Італії Маттео Ренці.

11 березня Reuters повідомив про те, що скасування візиту Путіна в Казахстан може бути пов'язана з хворобою. "Візит скасовано, схоже, що Путін захворів", - заявило джерело агентства в уряді Казахстану.

Проте прес-секретар Президента Дмитро Пєсков спростував хворобу Путіна.

Сьогодні повідомлялося, що Володимир Путін після тижневої перерви з'явився на телеекрані російського телеканалу.