ua en ru

Перестрілка під Києвом: серед грабіжників у Княжичах були особи, пов’язані з поліцією

Перестрілка під Києвом: серед грабіжників у Княжичах були особи, пов’язані з поліцією Фото: місце, де сталася перестрілка в Княжичах (УНІАН)

Зокрема особи, які працювали, або мають відношення до правоохоронних органів

До складу злочинної групи, яка займалася розбійними нападами та пограбуванням населення під Києвом, входили особи, пов’язані з правоохоронними органами. Про це заявив виконуючий обов’язки керівника Національної поліції Вадим Троян, доповідаючи президентові про перестрілку в Княжичах, повідомляє прес-служба глави держави.

Він повідомив, що в рамках виконання доручення президента спільно з СБУ та Генпрокуратурою Нацполіція проводила розслідування діяльності злочинних груп, які займалася розбійними нападами та пограбуваннями населення під прикриттям правоохоронних органів. При цьому спецоперація проводилася по всій країні.

"У результаті оперативної роботи була виявлена злочинна група, яка діяла на теренах Києва та Київської області. До складу злочинної групи входили кілька осіб, серед яких були вже судимі за розбої та особи, які працювали, або мають відношення до правоохоронних органів", - йдеться в доповіді Трояна.

Чинний глава Нацполіції повідомив Петру Порошенку про затримання всіх бандитів та доповів деталі операції, продемонстрував матеріали щодо наявних речових доказів злочинної діяльності групи, а також представив хронологію подій цієї трагічної ночі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що четверо з п'яти загиблих унаслідок перестрілки у Княжичах під Києвом були розстріляні прямо в маркованій машині Державної служби охорони.