ua en ru

Переговори Порошенка та Ердогана тривали три години

Переговори Порошенка та Ердогана тривали три години Фото: Петро Порошенко та Реджеп Таїп Ердоган (facebook.com/svyatoslav.tsegolko)

Анкара продовжує підтримувати територіальну цілісність України

Переговори президентів України та Туреччини Петра Порошенка та Реджепа Таїпа Ердогана у Києві тривали три години. Про це повідомив прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко у Facebook.

"Замість запланованих 45 хвилин, переговори віч-на-віч між президентами України та Туреччини тривали три години", - написав він.

Крім того, за інформацією Цеголка, сьогодні, 9 жовтня 2017 року, у рамках візиту турецької делегації до Києва буде підписано 9 міждержавних документів, зокрема про захист інвестицій та уникнення подвійного оподаткування.

Цеголко також додав, що Туреччина увійшла до п'ятірки найбільших торговельних партнерів України.

"Анкара продовжує підтримувати територіальну цілісність України, і введення миротворчої місії на Донбас", - повідомив Цеголко.

Замість запланованих 45 хвилин, переговори віч-на-віч між президентами України та Туреччини тривали три години. З Анкари...

Опубліковано Святославом Цеголком 9 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко назвав Турецьку Республіку справжнім стратегічним партнером України.