ua en ru

Перед Королевськюї стоїть велика і серйозна робота, - Азаров

У нового міністра соціальної політики України Наталії Королевської зараз є можливість реалізовувати масштабні завдання, про які вона говорила на виборах. Про це заявив прем'єр-міністру України Микола Азаров в інтерв'ю українським телеканалам.

"У неї це взагалі перший досвід роботи в уряді і тому, я сподіваюся, що вона всю свою енергію спрямує на реалізацію такої складної задачі, як соціальний захист наших людей", - сказав Азаров.

Він також повідомив, що вже кілька разів зустрічався з Королівської перед її призначенням і поставив перед нею завдання. "Наскільки вона з ними впорається - буде видно. В будь-якому випадку ніхто послаблень робити не збирається, вона знає про це прекрасно", - сказав прем'єр.

Він також зазначив, що порадив Королівськый провести кілька зустрічей і докладно поговорити з екс-главою міністерства соцполітики Сергієм Тігіпком. "Я їй порадив провести кілька зустрічей з Тігіпком - він, на мій погляд, дуже серйозно працював на посаді міністра соцполітики. І в мене було жаль, коли він сказав, що планує працювати у Верховній Раді. Я розраховував, що він продовжить працювати віце- прем'єром або міністром соцполітики. Робота Тігіпко на посаді міністра була дуже корисною ... І я порадив Королівській уважно поставитися до напрацювань Мінсоцполітики", - сказав Азаров. Він також додав, що перед Королівською стоїть велика і серйозна робота і завдання, "подивимося як вона справиться".

Читайте також: Українцям слід чекати збільшення зарплат до 1 тис. євро, - Королівська