ua en ru

Пентагон заявив про готовність Трампа обговорювати угоду по клімату

Пентагон заявив про готовність Трампа обговорювати угоду по клімату Фото: Джеймс Меттіс висловився щодо Паризької угоди з клімату

Обговорення політики США з цього питання триває

Президент США Дональд Трамп відкритий для різних думок щодо Паризької угоди з клімату. Про це заявив міністр оборони США Джеймс Меттіс, передає CBS.

За його словами, обговорення політики США з цього питання триває.

"Я був присутній на деяких дискусіях у Брюсселі (на минулому саміті НАТО - ред.), у ході яких піднімалася тема кліматичних змін, і президент (Дональд Трамп - ред.) був відкритий [для думок]. Йому було цікаво, чому інші країни займають ту позицію, яку займають", - сказав Меттіс.

Він також додав, що "досить" упевнений в тому, що Трамп дотримується "відкритих поглядів із цього питання" і "враховує всі плюси і мінуси".

Напередодні, 27 травня, стало відомо, що країни "Великої сімки" не змогли знайти компроміс із США з проблем зміни клімату. Трамп у своєму Twitter повідомив, що ухвалить "остаточне" рішення щодо Паризької угоди наступного тижня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський президент Дональд Трамп уже повідомив деяким своїм довіреним людям, що США все-таки вийдуть із Паризької угоди по клімату.