ua en ru

Пенсійна реформа, яку зараз готують, ще гірша за попередні, - Рабінович

Пенсійна реформа, яку зараз готують, ще гірша за попередні, - Рабінович Фото: Вадим Рабінович

На думку нардепа, нинішній уряд не думає про інтереси народу

В Україні готуються прийняти пенсійну реформу, яка суперечить інтересам пенсіонерів. Таку думку в ефірі програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна" висловив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

"За 25 років в Україні не з'явилися керівники, які хочуть зробити свою країну процвітаючою і чесною. Всі так красиво рвуть на собі сорочки, всі так красиво будують країну, а потім виявляється, що вони самі тільки розжиріли. І треба боротися з тим, що відбувається сьогодні, а ми завжди боремося з минулим. Кожен раз, коли приходить якийсь уряд, він починає все звалювати на попередній, розшукувати його довго", — підкреслив нардеп.

Рабінович додав, що "пенсійна реформа, яку зараз готують, ще гірше тих, що були".

"Але ви зрозумійте одне: ми все одно змінимо правила гри. Те, як зараз грає країна з народом, тривати не може. Пройде небагато часу — і зміниться абсолютно все. Коли це буде, я вам скажу трохи пізніше", — сказав парламентарій.

За його словами, нинішній уряд не думає про інтереси народу. "Зробити зараз пенсійну реформу, яка веде до того, що людина може вийти на пенсію в 63-65 років при тому, що у нас люди не доживають до цього віку, можуть тільки вбивці свого народу. І я знаю, що ті люди, які за гривню продали свою країну, які за жирну зарплату або щось ще проголосують за вбивство дідів, — ці люди завжди будуть. Більше того, я думаю, що пенсійну реформу їм вдасться протягнути через зал. Це страшно, але, на жаль, можливо. Я тільки прошу вас пам'ятати всіх тих, хто буде за це голосувати", — резюмував нардеп.