ua en ru

Паводок на Закарпатті: у ДСНС розповіли, коли відновлять водопостачання в Мукачево

Паводок на Закарпатті: у ДСНС розповіли, коли відновлять водопостачання в Мукачево Фото: негода на Закарпатті (прес-центр ДСНС)

Водопостачання припинено внаслідок підтоплення 24 свердловини Мукачівського водозабору

В Мукачево (Закарпатська область) водопостачання, яке було припинено внаслідок підтоплення 24 свердловин Мукачівського водозабору із-за негоди і паводку, відновлять до 17:00 18 грудня. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"В результаті підтоплення 24 свердловин Мукачівського водозабору (смт Чинадієво) тимчасово припинено централізоване водопостачання близько 12 тис. жителів місті Мукачево (всього проживає 86 тис. 257 осіб). Місцевою владою населення забезпечується бутильованої водою. Відновити водопостачання планується до 17 годин 18 грудня", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що жертв і постраждалих немає.

Нагадаємо, 17 грудня повідомлялося, що внаслідок негоди і паводка в Закарпатті частина міста Мукачево залишилася без централізованого водопостачання.

За станом на 17 грудня в Закарпатській області залишаються підтопленими 293 домогосподарства (самовільна забудова в низинах і у зонах можливого підтоплення), 116 підвальних приміщень і 1 760 тис. га сільгоспугідь.