ua en ru

У Дніпропетровській області поліція затримала чоловіків зі зброєю

У Дніпропетровській області поліція затримала чоловіків зі зброєю Фото: зброя (УНІАН)

У них виявили 2 пістолети з набоями, 2 бити, балаклаву і запал до гранати

У Павлограді Дніпропетровської області працівники поліції виявили 2 пістолети з набоями, 2 бити, балаклаву і запал до гранати. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Дніпропетровській області.

Зброю і боєприпаси виявили 14 листопада під час перевірки автомобіля "ВАЗ 2109", у якому перебувало четверо чоловіків. Їх доставили до поліції, а усі предмети вилучили і направили на експертизу.

У Дніпропетровській області поліція затримала чоловіків зі зброєюУ Дніпропетровській області поліція затримала чоловіків зі зброєюУ Дніпропетровській області поліція затримала чоловіків зі зброєю
Зазначають, що чоловікам від 23 до 27 років, це жителі м. Кривий Ріг. Наразі перевіряють їхню причетність до кримінальних правопорушень.

Відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Нагадаємо, 14 листопада у Луганській області правоохоронці виявили і вилучили гранату РГД-5 і 200 грамів марихуани у 39-річного жителя м Лисичанськ. Наразі встановлюють, навіщо чоловік зберігав їх у себе вдома.