ua en ru

У ПАРЄ представили доповідь Нємцова, яка доводить участь російських військ у війні на Донбасі

У ПАРЄ представили доповідь Нємцова, яка доводить участь російських військ у війні на Донбасі Фото: у ПАРЄ представили доповідь Бориса Нємцова "Путін. Війна"

Закінчили "справа Нємцова" його соратники - Ілля Яшин і Ольга Шоріна

На сесії Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) представили доповідь "Путін. Війна", яка, по суті, доводить участь російських військ у збройному конфлікті на сході України. Про це повідомив народний депутат і член постійної делегації Ради в ПАРЄ Георгій Логвинський на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, закінчили "справу Нємцова" його соратники - Ілля Яшин і Ольга Шоріна.

"Доповідь "Путін. Війна" через яку, за однією з версій, був убитий її автор - Борис Нємцов - представили у стінах ПАРЄ. Саме таку причину вбивства російського політика-опозиціонера раніше озвучував глава комітету Європарламенту у закордонних справах Елмар Брок в інтерв'ю німецькому виданню Westfalen-Blatt", - написав Логвинський.


Народний депутат також додав, що в доповіді автори "зібрали і систематизували вичерпні докази присутності на території України російських збройних сил, а також груп найманців, які рекрутуються, фінансуються і направляються на територію України для того, щоб брати участь в бойових діях".

Нагадаємо, російський суд визнав законною відмову СК вважати вбивство Нємцова політичним.