ua en ru

Парубій закрив засідання Ради

Парубій закрив засідання Ради Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Спікер заявив, що сьогоднішнє засідання було результативним

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій закрив вечірнє пленарне засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми провели дуже важкий, напружений, але результативний день. Всіх вітаю з цим днем і вечірнє засідання Верховної Ради України оголошую закритим. Завтра о 10:00 запрошую всіх в зал для продовження нашої роботи", - зазначив голова парламенту.

Нагадаємо, парламент прийняв за основу зміни до держбюджету-2017. Так, Рада прийняла за основу і в цілому урядовий законопроект №6600 про внесення змін до закону "Про Державний бюджет України на 2017 рік". За документ проголосували 264 депутати Ради.

Підкреслимо, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман наполягав на тому, щоб документ був прийнятий за основу і в цілому, однак ця пропозиція глави уряду не знайшло підтримки в сесійній залі.

Так, законопроект підготовлений Міністерством фінансів України з метою спрямування перевиконання дохідної частини державного бюджету для збільшення витрат на вирішення нагальних проблемних питань оборони, громадського порядку і безпеки держави, соціально-економічних та інших нагальних питань.