ua en ru

Парубій підписав закон, який покращить бізнес-клімат в Україні

Парубій підписав закон, який покращить бізнес-клімат в Україні Фото: Андрій Парубій підписав закон №4666 (РБК-Україна)

Парубій підписав закон №4666 про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій підписав закон, що дозволить покращити бізнес-клімат та приток інвестицій. Про це повідомляє прес-служба Верховної ради України.

"Сьогодні підписав та передав на підпис президенту Петру Порошенку важливий євроінтеграційний закон №4666 про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю. Переконаний, цей закон покращить бізнес-клімат та залучить іноземні інвестиції в українську економіку", - написав Парубій у Twitter.

Додамо, що законопроект про товариства з обмеженою відповідальністю було ухвалено 285 голосами 6 лютого 2018 року. Документ визначає порядок створення, діяльності, припинення товариств з обмеженою відповідальністю та товариств з додатковою відповідальністю. На сьогодні зазначені питання регулюються на підставі застарілих положень закону України "Про господарські товариства", який був прийнятий ще у 1991 році, та окремих норм Цивільного та Господарського кодексів України.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у лютому до Верховної ради України внесуть три законопроекти, спрямовані на покращення бізнес-клімату в країні. Йдеться про законопроекти про податок на виведений капітал, про створення Бюро фінансової безпеки, а також щодо прозорості роботи митниці.