ua en ru

Партія "Відродження" розробила програму економічного розвитку України

Партія "Відродження" розробила програму економічного розвитку України Фото: facebook.com/ThisIsKiev

В основі програми лежить "політика економічного націоналізму, прагматизму та здорового глузду"

Партія "Відродження" вперше в Україні розробила економічну програму розвитку країни "Власний шлях України". Про це повідомляє прес-служба політсили на офіційному сайті.

Як наголошується, в основі програми лежить "політика економічного націоналізму, прагматизму та здорового глузду". За даними прес-служби, над концепцією працювали промисловці з залученням експертів-економістів.

"Сьогодні все більше українців починають усвідомлювати, що не варто сліпо керуватися порадами міжнародних кредиторів. Україна повинна йти своїм шляхом, спираючись на внутрішні ресурси, але і не нехтуючи можливостями, які дає співпраця з іноземними партнерами. Партія "Відродження" - перша політична сила, яка, незмінно підкреслюючи пріоритет економіки, одночасно пропонує і представляє як програму, так і відповідні законопроекти. Тобто законодавчі ініціативи депутатів від "Відродження" переводять програму партії в конкретну площину вирішення завдань", - йдеться в повідомленні на сайті партії.

Основна суть економічної концепції, яку пропонує партія: економіка повинна бути пріоритетною для уряду.

"Без розвитку економіки всі обіцянки влади та очікування людей на зростання рівня життя, забезпечення соціальних гарантій, поліпшення якості медицини та освіти неможливо буде реалізувати. Розраховувати на підвищення соціальних стандартів в умовах вмираючої економіки безглуздо. Спочатку економіка, а потім - добробут. Українці повинні навчитися самі заробляти гроші. Відродження української економіки - це завдання для всієї нації, навколо цієї мети повинні об'єднатися всі!", - йдеться в повідомленні.

У політсилі впевнені, що розвиток економіки і просування економічних інтересів українських підприємств на світовий арені повинні стати новою національною ідеєю України.

"Коли керівництво країни буде лобіювати економічні інтереси країни всюди і на всіх рівнях так само активно і послідовно, як воно домагається санкцій відносно російського агресора; коли політики і громадські діячі, як і в боротьбі із зовнішнім ворогом, об'єднаються навколо ідеї економічного відродження України, - тоді результат такої консолідації відчує кожен українець", - відзначили в прес-службі

За підрахунками партії, реалізація економічної програми дозволить залучати 10 млрд інвестицій в рік, забезпечить 7% зростання ВВП і вихід на середню зарплату в 500 євро за 5 років.

Повідомляється, що найближчим часом будуть презентовані законопроекти депутатської групи "Партія "Відродження", в основі яких лежить економічна програма партії.