ua en ru

Партія "Відродження" піде на місцеві вибори 25 жовтня

Партія "Відродження" піде на місцеві вибори 25 жовтня

Делегати VI позачергового з'їзду політичної партії "Відродження" прийняли рішення про участь цієї політсили на місцевих виборах 25 жовтня. Про це стало відомо у суботу, 5 вересня.

"Ми плануємо висунути більше 10 тисяч кандидатів в депутати різних рівнів, кандидатів у мери міст і сільських голів. Протягом вересня сформуємо і уявимо громадам регіональні команди відповідальних і небайдужих людей. Для цього вже сьогодні у більшості регіонів ми застосовуємо абсолютно новий підхід до відбору кадрів та проводимо народний праймеріз. Кандидатів у депутати рекомендують безпосередньо люди, а не партії", - сказав голова політичної ради партії "Відродження" Віталій Хомутиннік, якого цитує прес-служба політсили.

У свою чергу лідер партії, народний депутат Віктор Бондар наголосив: "Ми розуміємо, що треба підніматися - треба відроджувати економіку, соціальний захист і надію людей у своєму майбутньому... Ми вважаємо, що країні потрібна справжня децентралізація, і саме місцеві громади повинні стати основою майбутнього відродження України".

За його словами, в першу чергу необхідно значно посилити фінансову базу роботи органів місцевого самоврядування.

"Ми маємо для цього відповідні конкретні пропозиції. Чекати, що Київ проведе реформи - не варто. Громадам потрібно самостійно формувати владу на місцевих виборах і починати відроджувати Україну", - додав Бондар.

На з'їзді були затверджені основні програмні засади партії "Відродження" на місцевих виборах 25 жовтня.

Партія "Відродження" піде на місцеві вибори 25 жовтня