ua en ru

Партія "Наша Україна" існує та продовжує політичну діяльність, - Ванникова

Партія "Наша Україна" існує та продовжує політичну діяльність, - Ванникова

Партія "Наша Україна" існує та продовжує політичну діяльність попри спроби знищити цю політичну силу або використати бренд "Наша Україна" для власної політичної кар'єри особами, яких виключено з партії. Про це заявила речник лідера партії Віктора Ющенка Ірина Ванникова, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"На щастя, остання хвиля політичних авантюристів відходить разом з Сергієм Бондарчуком. І тепер ця команда професійних інтриганів стане проблемою самого Бондарчука. Незабаром ми будемо свідками нових скандалів та розколів у команді Бондарчука...", - наголосила Ванникова.

В партії не мають сумнівів, що Міністерство юстиції не візьме до уваги будь-яку заяву Бондарчука. "Остання крапка у юридичній невизначеності уже давно поставлена Міністерством юстиції. Головою політради офіційно є Зіновий Шкутяк", - наголосила Ванникова.

"Рішення збіговиська Бондарчука є нікчемними та нелегітимними та не матимуть жодних юридичних наслідків. Сьогоднішнє збіговисько - це зустріч випадкових осіб, неповноважних приймати рішення, які впливають на долю та розвиток партії "Наша Україна". Навіть, з точки зору здорового глузду сьогоднішні заяви Бондарчука просто абсурдні... На таких же підставах Сергій Бондарчука міг би розпустити сьогодні будь-яку іншу партію або оголосити себе мером Лондона", - зазначила Ванникова.

За її словами, справжній з'їзд "Нашої України" відбудеться 18 травня цього року.

Читайте також: "Наша Україна" на з'їзді ухвалила рішення про саморозпуск (фото, відео)