ua en ru

Під парламентом мітингують проти легалізації одностатевих шлюбів

Під парламентом мітингують проти легалізації одностатевих шлюбів Фото: мітинг проти легалізації одностатевих шлюбів

Активісти вимагають зупинити затверджений урядом план дій з реалізації відповідного документу в частині легалізації одностатевих партнерств

Близько трьох сотень активістів біля будівлі Верховної Ради протестують проти легалізації одностатевих шлюбів, яка, на думку активістів, може бути підтримана парламентом вже за кілька років унаслідок реалізації раніше прийнятої урядом "Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року". Про це передає кореспондент РБК-Україна з місця подій.


Відтак, активісти вимагають зупинити затверджений урядом план дій з реалізації відповідного документу в частині легалізації одностатевих партнерств, а також прийняти закон про заборону пропаганди гомосексуалізму в Україні. Активісти тримають у руках плакати з написами "Гомосексуалізм - це СНІД", "Немає родини - немає України" та скандують "Діти мають право на тата і маму".

Фото: мітинг проти легалізації одностатевих шлюбівФото: мітинг проти легалізації одностатевих шлюбів

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада України сьогодні, 20 квітня, розгляне в першому читанні блок питань інформаційної політики.