ua en ru

Парламент Великобританії у вересні проведе перше обговорення закону про Brexit

Парламент Великобританії у вересні проведе перше обговорення закону про Brexit Фото: Brexit (pixabay)

Закон був опублікований на початку липня 2017 року

У Великобританії 7 вересня проведуть перші повні парламентські дебати щодо законопроекту "European Union (Withdrawal) Bill" про вихід країни зі складу Європейського союзу. Про це заявила в четвер, 20 липня, лідер Палати громад Сполученого Королівства Андреа Лідсом, передає Reuters.

"Законопроект про скасування займає центральне місце в плані уряду про Brexit в 2019 році і скасовує договір про вступ Британії в ЄС від 1972 року", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що закон був опублікований на початку липня, але членам парламенту не була надана можливість обговорити його.

"Законопроект буде розглянутий у другому читанні в парламенті 7 і 11 вересня 2017 року. В кінці цих дводенних дебатів парламентарії проголосують за прийняття закону", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Парламент Великобританії опублікував законопроект за Brexit під назвою "European Union (Withdrawal) Bill", в якому йдеться про скасування дії законодавства Європейського Союзу в рамках виходу країни з ЄС.