ua en ru

Парламент Криму хоче запровадити з січня 2015 р. максимальні ставки податку на гральний бізнес

Парламент Криму хоче запровадити з січня 2015 р. максимальні ставки податку на гральний бізнес
Парламент Криму сьогодні, 12 листопада 2014 р., ухвалив у першому читанні проект закону Республіки Крим "Про податок на гральний бізнес".

Парламент Криму сьогодні, 12 листопада 2014 р., ухвалив у першому читанні проект закону Республіки Крим "Про податок на гральний бізнес". Про це повідомляє прес-служба Ради Криму.

Як зазначив голова Ради Криму Володимир Константинов, відповідно до закону Росії "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор і про внесення змін у деякі законодавчі акти Російської Федерації" передбачено, що на території Республіки Крим створюється гральна зона.

Таким чином, з 1 січня 2015 р. в Криму вводяться максимальні ставки податку на гральний бізнес.

У відповідності з Податковим кодексом Російської Федерації ставки податку на гральний бізнес в Криму встановлюються у таких розмірах:

- за один процесинговий центр тоталізатора - 125 тис. руб.;

- за один процесинговий центр букмекерської контори -125 тис. руб;

- за один пункт прийому ставок тоталізатора - 7 тис. руб;

- за один пункт прийому ставок букмекерської контори - 7 тис. руб.

Як повідомляється, в даний час на території Криму вже здійснюють діяльність букмекерські контори, 6 суб'єктів господарювання організували діяльність букмекерських контор і отримали ліцензії з 18 адресами.

Нагадаємо, як заявив раніше самопроголошений в. о. глави Республіки Крим Сергій Аксьонов, гральна зона в Криму буде знаходитися за межами населених пунктів в районі Великої Ялти.