ua en ru

Парламент Італії не підтримав скасування санкцій проти РФ

Парламент Італії не підтримав скасування санкцій проти РФ Фото: парламент Італії не скасував санкції проти РФ

Прийнято резолюцію із закликом до повного виконання Мінських угод з метою забезпечення стабільності України

Парламент Італії не підтримав резолюцію про скасування санкцій проти Російської Федерації. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав посол України в Італії Євген Перелигін.

Зокрема, члени Палати депутатів не підтримали проект резолюції опозиційної політичної сили "Рух 5 зірок", в якому міститься заклик до уряду Італії щодо негайного скасування санкцій проти Росії.


"В італійському парламенті провалилася чергова спроба окремих партій прийняти резолюцію щодо скасування санкцій проти РФ. Натомість вчора, 3 серпня ц.р. палата депутатів Італії прийняла резолюцію із закликом до повного виконання Мінських угод з метою забезпечення стабільності Української держави. Парламент Італії у своїй резолюції… рекомендує Уряду країни вживати заходів для забезпечення виконання Мінських угод, що має стати головною передумовою для можливого відновлення нормальних економічних стосунків між Італією та РФ", - зазначив посол.

Нагадаємо, президент Російської Федерації Володимир Путін намагається роз'єднати Європу, щоб домогтися скасування санкцій.