ua en ru

У Парижі завершилася зустріч глав МЗС "нормандської четвірки"

У Парижі завершилася зустріч глав МЗС "нормандської четвірки" Фото: у Парижі пройшла зустріч міністрів закордонних справ "нормандської четвірки"

Зустріч тривала близько чотирьох годин

У Парижі (Франція) сьогодні, 4 березня 2016 року, завершилася зустріч керівників міністерств закордонних справ "нормандської четвірки" Павла Клімкіна (Україна), Сергія Лаврова (Російська Федерація), Франка-Вальтера Штайнмайера (Німеччина) і Жан-Марка Еро (Франція). Про це йдеться в Тwitter Посольства України у Франції.

Зустріч тривала трохи більше чотирьох годин.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін після зустрічі міністрів "нормандської четвірки" відповів на запитання журналістів.

Зустріч розпочалася о 20:15 за київським часом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, зі слів директора департаменту політики та комунікації МЗС України Олексія Макєєва, ключове обговорення на зустрічі буде стосуватися питань безпеки на Донбасі.

"Головну увагу на переговорах в "нормандському форматі міністрів закордонних справ буде приділено саме питанням безпеки. Треба досягти таких домовленостей, щоб режим припинення вогню був справжнім, а не гібридним, щоб доступ спостережної місії ОБСЄ був повноцінним, а не гібридним (як ми знаємо, СММ не має доступу до всієї території ОРДЛО)", - підкреслив Макєєв.