ua en ru

У Парижі пограбували принцесу з Саудівської Аравії на суму в 800 тисяч євро

У Парижі пограбували принцесу з Саудівської Аравії на суму в 800 тисяч євро Фото: поліція Франції (flickr/Police Nationale)

У жінки були вкрадені коштовності

В готелі Парижа з номера, де зупинилася принцеса з Саудівської Аравії, викрали коштовності на загальну суму в 800 тисяч євро. Про це повідомляє агентство Reuters.

"Саудівська принцеса заявила про крадіжку коштовностей на загальну суму 800 тисяч євро з її номера готелю Ritz в Парижі", - йдеться в повідомленні.

Постраждала заявила, що коштовності були вкрадені вдень минулої п'ятниці. Поліцейські не виявили жодних ознак злому. За словами жінки, коштовності не зберігалися в сейфі, який був у кімнаті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Франції п'ять чоловік 10 січня пограбували вітрину знаменитого паризького готелю Ritz на суму понад 4 млн євро.

Повідомляється, що невідомі пробили вітрину і вкрали дорогі прикраси. Зазначено, що загальна вартість уграденного перевищує 4 млн євро.

В ході поліцейської операції були затримані троє грабіжників, ще двоє пустилися в перегони. Відзначено, що в результаті нападу ніхто не постраждав.