ua en ru

Папа Римський закликав до миру в Україні

Папа Римський закликав до миру в Україні Фото: Папа Римський Франциск (flickr.com/photos/catholicism)

Сьогодні відбулося національне українське паломництво до Ватикану

Папа Римський Франциск під час недільної молитви закликав до миру в Україні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби посольства України при Святому Престолі Ватикан у Facebook.

Як зазначається, сьогодні, 25 червня 2017 року, відбулося національне українське паломництво до Ватикану з нагоди 150-річчя канонізації святого Йосафата.

"Під час недільної молитви “Ангелус Господній” Папа Франциск привітав Верховного Архиєпископа, єпископів, священиків Української Греко-Католицької Церкви та кількатисячну українську громаду, яка була присутня на площі Святого Петра у Ватикані. У своєму зверненні Понтифік сказав що приєднується з українцями до Молитви миру для дорогої української землі в Соборі Святого Петра", - йдеться у повідомленні.

Папа Римський Франциск закликав до Миру в Україні! 25 червня 2017 року відбулося національне українське паломництво до ...

Опубліковано Посольство України при Святому Престолі /Ватикан/ 25 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у травні у Ватикані Папа Римський зустрівся з бійцями АТО на 59-му Міжнародному Військовим паломництвом.

Подія відбувалася з 19 до 21 травня 2017 року у Марійському відпустовому центрі Люрд у Франції. У цьому році на паломництво під проводом владики Михаїла Колтуна, керівника Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових стуктур України, вирушили представники Міністерства оборони України та Генерального штабу, учасники АТО, офіцери, солдати Збройних Сил України та Національної гвардії України, військовослужбовці та інші.