ua en ru

"Интерэнергосервис" відремонтує три українські ТЕС за 65,6 млн грн

Публічне акціонерне товариство "ДТЕК Дніпроенерго" за результатами тендерів 30 січня 2014 р. уклала низку угод з робіт пов'язаних з ремонтом та техобслуговуванням блочного і станційного обладнання Криворізькій, Запорізькій та Придніпровської теплоелектростанцій (ТЕС) на загальну суму 65,6 млн грн.

Публічне акціонерне товариство "ДТЕК Дніпроенерго" за результатами тендерів 30 січня 2014 р. уклала низку угод з робіт пов'язаних з ремонтом та техобслуговуванням блочного і станційного обладнання Криворізькій, Запорізькій та Придніпровської теплоелектростанцій (ТЕС) на загальну суму 65,6 млн грн. Про це йдеться у "Віснику державних закупівель".

Як повідомляє "Вісник державних закупівель", ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго" шляхом проведення відкритих торгів замовила послуги поточного ремонту обладнання енергоблоку №6 Криворізької ТЕС. Тендер виграло ТОВ "Интерэнергосервис". Вартість послуг становить 22 млн 618 тис. 554,62 грн. Договір був укладений 30 січня 2014 р.

Також, як повідомляє "Вісник державних закупівель", ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго" шляхом проведення відкритих торгів замовила послуги з ремонту та техобслуговування блочного і загальностанційного обладнання Запорізької ТЕС. Тендер виграло ТОВ "Интерэнергосервис". Вартість послуг складає 20 млн 442 тис. 209,4 грн. Договір був укладений 30 січня 2014 р.

Крім того, як повідомляє "Вісник державних закупівель", ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго" шляхом проведення відкритих торгів замовила послуги з ремонту та техобслуговування блочного і загальностанційного обладнання Придніпровської ТЕС. Тендер виграло ТОВ "Интерэнергосервис". Вартість послуг становить 22 млн 687 тис. 524 грн. Договір був укладений 30 січня 2014 р.