ua en ru

Палкін: У Тейшейри в контракті прописана сума в 70 млн євро

Палкін: У Тейшейри в контракті прописана сума в 70 млн євро Фото: Сергій Палкін

Гендиректор "Шахтаря" розповів про трансфер бразильця

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував чутки про переїзд Алекса Тейшейри в Англію, повідомляє канал "Футбол 1".

"Ліверпуль" зупинився на 32 мільйони євро, плюс чотири мільйони бонусами - це остання сума, яка була озвучена. Ми не хочемо продавати Тейшейру зараз. Ми його будемо продавати тільки в кінці сезону. Нам треба показати серйозні результати в Лізі Європи і чемпіонаті України. А в кінці сезону будемо говорити, сядемо за стіл переговорів. У Тейшейри є отступная ціна в контракті - 70 мільйонів євро. Будь ласка, якщо хтось потягне - нехай приходить і в кінці сезону заявляє про себе", - сказав Палкін.

"Упевнений, що без згоди Клоппа це не обговорювалося в "Ліверпулі", тим більше, на даний момент, коли запросили нового головного тренера. Однозначно кандидатура Тейшейри обговорювалася. В особистій бесіді з "Ліверпулем" не раз було озвучено, що Клопп хотів би бачити Алекса в складі своєї команди. Насамперед Луческу теж хоче, щоб Він залишився до кінця сезону, адже стоять дуже серйозні завдання, і нам потрібно їх виконувати. Сьогодні ми повинні дотримуватися спільної мети", - додав гендиректор "гірників".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Ліверпуль" не зміг переконати "Шахтар" продати Тейшейру.