ua en ru

Наметове містечко біля Ради тільки ускладнює життя киянам, - політолог

Наметове містечко біля Ради тільки ускладнює життя киянам, - політолог Олексій Краснопьоров (фото - 112-Україна)

На думку експерта, мітинг під Радою організований лише для піару ряду політиків

Наметове містечко біля будівлі Верховної Ради в Києві – це не справжній протест, а лише інструмент для піару окремих політиків, доставляє масу незручностей звичайним жителям міста, які скоро будуть готові знести його самостійно, якщо поліція не вживатиме заходів. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політичний експерт Олексій Краснопьоров.

"Ось уже кілька тижнів поспіль наметове містечко біля Ради перманентно блокує трафік в центрі столиці. Якщо ці революціонери хочуть донести щось до влади, поясніть мені, навіщо створювати транспортний колапс, встановлюючи намети на проїжджій частині?! Адже це ніяк не впливає на владу і депутатів, не стимулює їх зробити життя людей краще. Навпаки, це створює незручності звичайним людям – жителям Києва, які вже кілька тижнів не можуть нормально добиратися з роботи і на роботу", – заявив Краснопьоров.

Експерт висловив упевненість в тому, що те, що відбувається – зовсім не ініціатива народу і не має нічого спільного з справжнім протестом.

"Всі ці події – виключно для піару деяких політиків (і всі ми, загалом, знаємо, яких), які паразитують на емоціях українців. І тут виникає питання: чому цей піар відбувається за рахунок мене і ще як мінімум двох мільйонів людей?! Вони задовольняють особисті інтереси, абсолютно не рахуючись з нами. Я вже мовчу про те, що ці "революціонери" систематично нападають на людей в парку: грабують і ґвалтують. Потрібна нам така революція?", – обурився політолог.

За його словами, кияни вже активно і масово висловлюють своє невдоволення щодо того, що відбувається в центрі міста, а значить довго терпіти цього не стануть.

"Все частіше чую невдоволення простих людей, і з кожним днем все більше переконуюся в тому, що скоро терпець у народу лусне. І якщо поліції слабо, то кияни самі знесуть цей притон в центрі міста", – написав Краснопьоров.

Наметове містечко біля Ради тільки ускладнює життя киянам, - політолог

Як відомо, наметове містечко на проїжджій частині вулиці Грушевського в Києві в районі Верховної Ради розбитий з середини жовтня.