ua en ru

У наметовому містечку під Радою знаходяться близько 700 осіб

У наметовому містечку під Радою знаходяться близько 700 осіб Фото: мітинг у Києві (РБК-Україна)

Весь периметр Ради охороняє кілька рядів правоохоронців

У наметовому містечку під Верховною Радою в Києві, 18 жовтня, знаходиться близько 700 чоловік. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Зараз у таборі спокійно, зі сцени грає музика, люди ходять між наметами. Серед тих, хто перебуває на території наметового табору - пенсіонери, люди в камуфляжі, а також кілька десятків журналістів.

Також у наметовому таборі під будівлею парламенту знаходяться кілька народних депутатів - Володимир Парасюк (позафракційний), Семен Семенченко та Єгор Соболєв ("Самопоміч").

Зазначимо, весь периметр будівлі Ради охороняє кілька рядів правоохоронців. Крім того, групи силовиків стоять навколо наметового табору.

Вечір у наметовому містечку біля Верховної Ради. Наживо.

Опубліковано РБК-Україна 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, в Національній поліції повідомили, що після сутичок під будівлею Верховної Ради України в поліцію доставили 11 осіб. Згідно з інформацією прес-служби, 18 жовтня, під час прориву фільтраційного кордону мітингувальники відібрали в правоохоронців щити і захисну амуніцію. Протягом дня з представниками наметового містечка проводилися переговори щодо повернення майна, однак активісти відмовили.