ua en ru

Палала: рейдерська атака на "7 кілометр" ґрунтувалася на нелегітимному рішенні кіпрського суду

Рейдерська атака на "7 кілометр" ґрунтувалася на нелегітимному рішенні кіпрського суду. Про це повідомила Крістіна Палала, директор компанії "Кіттеп Лімітед", одного із співвласників ринку.

Згідно інформації, наданої Палалою, її відсторонення від посади організували представники Віктора Добрянського, який намагається захопити ринок.

"Наприкінці минулого року ці люди підробили документи компанії "Кіттеп Лімітед" і в судовому порядку відсторонили мене від керівництва компанією. Після цього суд призначив тимчасового керуючого, який, за задумом команди рейдерів, повинен був здійснити всі необхідні дії щодо передачі управління ТОВ "Промтоварний ринок" (7 кілометр) на користь своїх людей. З нашого боку була моментально подана апеляція, яку суд Нікосії задовольнив 26 січня. Судячи з усього, загарбники вирішили діяти стрімко, поки ця інформація не дійшла до української влади", - розповіла Палала.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, керівництво підприємства звинуватило Віктора Добрянського в підробці документів з метою заволодіти ринком. І зазначалося, що першою ланкою в ланцюжку якраз і стало рішення кіпрського суду.

У свою чергу, Крістіна Палала заявила, що "Кіттеп Лмитед" буде продовжувати боротися і відстоювати свою власність в міжнародних судах:

"Ми знаємо, що правосуддя в Україні часто корумповане і далеко не завжди стоїть на стороні законних інвесторів, тому розглядаємо варіант звернення в міжнародний арбітраж з метою припинити грабіж і рейдерські атаки", - зазначила вона.

Палала: рейдерська атака на "7 кілометр" ґрунтувалася на нелегітимному рішенні кіпрського судуПалала: рейдерська атака на "7 кілометр" ґрунтувалася на нелегітимному рішенні кіпрського судуПалала: рейдерська атака на "7 кілометр" ґрунтувалася на нелегітимному рішенні кіпрського судуПалала: рейдерська атака на "7 кілометр" ґрунтувалася на нелегітимному рішенні кіпрського суду