ua en ru

Пакет законопроектів про реформу охорони здоров'я буде внесений у Раду в найближчі дні, - Квіташвілі

Пакет законопроектів про реформу охорони здоров'я буде внесений у Раду в найближчі дні, - Квіташвілі Фото: Олександр Квіташвілі

Квіташвілі запевнив, що прийняття даних законопроектів для нього важливіше кар'єри

Пакет законопроектів про реформу системи охорони здоров'я буде внесений у Верховну Раду України в найближчі дні. Про це сьогодні, 30 червня, в ході брифінгу повідомив міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, передає кореспондент РБК-Україна.

"Весь пакет законопроектів вже пройшов кілька разів узгодження з різними міністерствами. Зараз він знаходиться в секретаріаті Кабміну. Ми, мої заступники, представники секретаріату, юристи, редактори працюють разом, щоб пакет був абсолютно готовий до голосування", - сказав Квіташвілі.

Він сподівається, що Рада не провалить представлені законопроекти.

"Я в такій ситуації не бачив ніде у світі - 79% законопроектів, які Кабмін подав в Верховну Раду, були провалені. Я не хочу мати прецедент провалу цих законів, тому що це перший і найголовніший крок до реформування системи охорони здоров'я. Тому завтра або післязавтра, після того, як ми всі уверимся... що там все абсолютно без будь-яких проблем, проект буде внесений і зареєстрований", - зазначив міністр.

Квіташвілі також запевнив, що прийняття даних законопроектів для нього важливіше кар'єри.

"Я б хотів, щоб Верховна Рада замість того, щоб голосувати на рахунок мого майбутнього в Україні, голосувала за цей закон. Чесно кажучи, для мене важливіше, щоб Верховна Рада прийняла ці закони, ніж моя кар'єра тут або в будь-якій іншій країні", - додав він.

Нагадаємо, Олександр Квіташвілі заявив, що система охорони здоров'я 6 місяців чинить опір реформам і змінам.