ua en ru

П.Омеляновський очолив наглядову раду "Дніпрообленерго".

Президента НАК «Енергетична компанія України» Петра Омеляновського обрано головою наглядової ради ВАТ «ЕК «Дніпрообленерго». Таке рішення ухвалено на першому засіданні новообраного складу наглядової ради товариства, який було змінено на загальних зборах акціонерів 28 квітня 2010 р., повідомляє прес-служба Мінпаливенерго України. До нового складу ВАТ «ЕК «Дніпрообленерго» увійшли також Олександр Позняков, Олександр Кущ, Олена Салоїд, Михайло Михайлов, Ігор Малий та НАК «Енергетична компанія України» як юридична особа.

Нагадаємо, що акціонери на загальних зборах 28 квітня 2010 р. обрали генеральним директором ВАТ «ЕК «Дніпрообленерго» Олександра Фоменка замість Андрія Мартинюка.

ВАТ «ЕК «Дніпрообленерго» - найбільша енергопостачальна компанія України, передає електромережами і поставляє споживачам 27% всієї електроенергії, що виробляється в країні.

75% акцій ВАТ «ЕК «Дніпрообленерго» належать державі та передано до статутного фонду Національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України".