ua en ru

Відповідальність за розфарбовування зірки на висотці в Москві взяв на себе український екстремал

Руфер (представник столичної субкультури, який відвідує у якості розваги дахи будинків, - ред.) з України Григорій (Mustang Wanted) взяв на себе відповідальність за розфарбовування зірки на висотці на Котельницькій набережній у кольори українського прапора. Про це він повідомив на сторінці у Facebook, розмістивши свою фотографію на перефарбованій у жовтий і блакитний кольори зірці.

"Я і є той самий чоловік, який у пориві щирих патріотичних почуттів забрався на дах висотки на Котельницькій набережній і перефарбував тамтешню зірку в кольори нашого рідного українського прапора, а потім там же підняв прапор незалежної України, про що у мене є фото і відеодокази", - написав Mustang Wanted.

Відповідальність за розфарбовування зірки на висотці в Москві взяв на себе український екстремал

(Фото: Twitter @MustangWanted8)

Mustang Wanted також заявив, що незнайомий з російськими руферами, яких звинуватили в розфарбовуванні зірки і кваліфікували їхні дії за статтею "Хуліганство".

Нагадаємо, 21 серпня Таганський суд Москви відправив фігурантів справи про хуліганство на висотці на Котельницькій набережній під домашній арешт. Йдеться про 4-х громадянах Росії Олександра Погребова, Ганну Лепьошкіну, Олексія Широкожухова та Євгенію Короткову.