ua en ru

Відставку Путілова намагаються зірвати з допомогою "мінування" і людей у камуфляжі, - ЗМІ

Відставку Путілова намагаються зірвати з допомогою "мінування" і людей у камуфляжі, - ЗМІ Фото: Андрій Путілов

Херсонська Облрада продовжує роботу, незважаючи на спробу зірвати відставку його голови Андрія Путілова з допомогою "мінування" і людей у камуфляжі. Про це повідомляють на своїй сторінці Фейсбук "Херсонские вести".

Видання зазначає, що глава Херсонської облради Андрій Путілов всіма силами намагається врятуватися від відставки. "Депутати поки не реагують, проголосували 44 голосами за продовження роботи. Сесія продовжує працювати", – пишуть "Херсонские вести".

Як повідомляє видання, Путілов діє за сценарієм, описаним вчора одним з воїнів-АТО, захисником Донецького аеропорту: люди в камуфляжі і "замінування". "Вранці половину залу облради зайняли люди в камуфляжі. Як тільки відкрилася сесія, прозвучала сирена і в зал увійшла поліція. Будівля "замінована", – розповідають вони.

Вчора херсонський захисник Донецького аеропорту Ігор Швед написав на своїй сторінці в Фейсбук, що згідно з "планом" Андрія Путілова, проплачені учасники акції спробують захопити облраду. "Якщо не вдасться зірвати сесію Путілову і його команді, може надійти повідомлення, що будівлю заміновано. Так що, якщо побачите завтра під облрадою "атошників" або почуєте про замінування, не дивуйтесь", – писав Швед.