ua en ru

Відставка Коломойського змусить владу оголосити війну іншим олігархам, - нардеп

Відставка голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського змусить владу оголосити війну іншим олігархам. Про це у своєму Facebook заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм.

"Не відчуваю ніякої радості від звільнення Ігоря Коломойського. Це логічний кінець протистояння влади з олігархом, наділеним владними повноваженнями. Але звільнення Ігоря Коломойського має стати лише початком хрестового походу проти впливу всіх олігархів на політику та їх збагачення за рахунок державних ресурсів", - написав Найєм.

"Після відсторонення Ігоря Коломойського, у президента, уряду і парламенту не залишається іншого виходу, як оголосити війну всім іншим олігархам", - додав Найєм.

Не испытываю никакого ликования от увольнения Игоря Коломойского. Это логичный конец противостояния власти с олигархом, ...

Posted by Mustafa Nayyem on 25 Март 2015 г.

Нагадаємо, раніше нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук заявив, що відставка Коломойського навряд чи спровокує сценарій ДНР/ЛНР в Дніпропетровській області.